Mijn naam is Nancy van Ophuizen, het gezicht achter Leerkanjer.

Een aantal jaren ben ik werkzaam geweest als onderwijsassistente op een basisschool. Door de bezuinigingen in het onderwijs en het introduceren van passend onderwijs zijn er grotere klassen gekomen en meer zorgkinderen, waardoor ik zag dat er steeds minder aandacht kon zijn voor het individuele kind. Daarnaast zag ik dat mijn puberzoon thuis qua leren en huiswerk maken vastliep en qua begeleiding ook de nodige hulp kon gebruiken. Ik ontdekte om mij heen dat hij niet de enige was en er steeds meer kinderen op de middelbare school hierbij de nodige hulp kunnen gebruiken.

Zo ontstond het idee om bij mij thuis bijles en huiswerkbegeleiding te gaan geven voor kinderen op basisschool en middelbare school. Met een positieve benadering en een aanpak op maat, weet ik uit ervaring dat je een positieve bijdrage kunt leveren aan de leerontwikkeling van het kind.

Met ingang van het schooljaar 2018-2019 ben ik een ‘nieuwe’ uitdaging aangegaan. Ik ben mijn werkzaamheden voort gaan zetten op een school. Hierdoor is Leerkanjer voorlopig gesloten. Maar wie weet wat de toekomst ons brengt. Vandaar dat Leerkanjer op de achtergrond nog wel aanwezig is. 

Mocht je desondanks contact met mij op willen nemen, dan kun je mij mailen via info@leerkanjer.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op.

totsnel_

Leerkanjer - Nancy van Ophuizen