Pauze

Vanaf schooljaar 2018-2019 zal Leerkanjer (voorlopig) gesloten zijn. Niet omdat ik geen leerlingen heb voor mijn bijles, integendeel! Er is op dit moment nog steeds een wachtlijst… Maar ik kreeg onlangs het aanbod om mijn werkzaamheden volledig voort te zetten op een basisschool. En tja, wat doe je dan? Kiezen uit 2 dingen die mij allebei aan het hart liggen, dat is niet makkelijk. Na veel wikken en wegen heb ik uiteindelijk besloten om het aanbod aan te pakken en Leerkanjer voorlopig te pauzeren.
Ik probeer regelmatig wel berichten te plaatsen op Facebook, om zo jullie toch te voorzien van leuke tips om thuis met je kind te oefenen. Voor nu wil ik alle lieve leerlingen én hun ouders bedanken voor de afgelopen 2,5 jaar. Zo dankbaar dat ik met jullie heb mogen werken, het vertrouwen heb gekregen en de kinderen stuk voor stuk heb zien groeien.
Veel liefs,
Nancy

Privacybeleid

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacy wet in: de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Tot 25 mei 2018 geldt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) nog.

Het privacybeleid van Leerkanjer is op de site te lezen.
Indien je naar aanleiding van het beleid nog vragen hebt, dan kun je contact opnemen met info@leerkanjer.nl

 

Eindtoets

Volgende week is het weer tijd voor de #eindtoets voor de kinderen uit groep 8. Hoe je jouw kind hierop kan voorbereiden? Deze foto helpt je aan de beste tips 😉 (met dank aan Meester Mark)

Oefenen woordenschat

Met een leerling lekker geoefend met woordenschat. Pak een kaart met een plaatje en ren naar de andere kant. Daar liggen kaartjes met het woord. Welk woord hoort bij het plaatje? En lukt het de volgende keer om de juiste kaartjes nóg sneller bij elkaar te vinden?

 

nogniet

Posted by | Nieuws

De kracht van het woordje ‘nog’.

Zoektocht naar een middelbare school.

Deze weken zijn er nog open dagen op de middelbare scholen. Als jouw kind in groep 8 zit, ga je zeker kijken. Maar ook in groep 7 is het aan te raden om deze open dagen te bezoeken. Ga vast eens sfeer proeven op een aantal scholen om alvast een indruk te krijgen. Zo zie je misschien ook al scholen die sowieso ook afvallen.

In dit artikel vind je tips waar je op zou kunnen letten bij een bezoek.

 

 

Tafels oefenen.

Zo begin ik regelmatig mijn bijles met kinderen. Zo leuk om op een spelende manier tafels te oefenen. Ook leuk voor thuis!

🎈 Hoera, 2 jaar! 🎈
Vandaag bestaat Leerkanjer precies 2 jaar!
Wat is er veel gebeurd in 2 jaar tijd. Vooral blij dat ik zoveel kinderen heb mogen begeleiden en nu nog steeds mag helpen.

Via deze weg een bedankje aan alle lieve leerkanjers, hun ouders, maar ook degene die mijn berichten lezen en delen. Tnx! ❤

Kerstvakantieleesbingo 2017

Ook deze vakantie is er van Leerkanjer weer een heuse bingoleeskaart. Hiermee kan jouw kind op een leuke manier in de vakantie toch het lezen oefenen.

Heeft jouw kind 10 minuten gelezen volgens een opdracht? Dan kan jouw kind deze opdracht wegstrepen. Volle bingokaart? Wow! Post ‘m gerust op mijn facebookpagina! (En misschien kan je zelf nog een leuke, kleine beloning bedenken voor jouw kind 😉 )

Klik op het plaatje voor een printbare versie.

Flapmethode

Posted by | Nieuws

Flapmethode.

Eén van de vele manieren om woordjes te leren; de flapmethode.

Je leest er hier meer over: https://www.planning-en-agenda.nl/woordjes-leren-flapmethode/