Posted by | Uncategorized

Pauze

Vanaf schooljaar 2018-2019 zal Leerkanjer (voorlopig) gesloten zijn. Niet omdat ik geen leerlingen heb voor mijn bijles, integendeel! Er is op dit moment nog steeds een wachtlijst… Maar ik kreeg onlangs het aanbod om mijn werkzaamheden volledig voort te zetten op een basisschool. En tja, wat doe je dan? Kiezen uit 2 dingen die mij allebei aan het hart liggen, dat is niet makkelijk. Na veel wikken en wegen heb ik uiteindelijk besloten om het aanbod aan te pakken en Leerkanjer voorlopig te pauzeren.
Ik probeer regelmatig wel berichten te plaatsen op Facebook, om zo jullie toch te voorzien van leuke tips om thuis met je kind te oefenen. Voor nu wil ik alle lieve leerlingen én hun ouders bedanken voor de afgelopen 2,5 jaar. Zo dankbaar dat ik met jullie heb mogen werken, het vertrouwen heb gekregen en de kinderen stuk voor stuk heb zien groeien.
Veel liefs,
Nancy

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.