Posted by | Nieuws

 Hoera, 1 jaar!
Precies een jaar geleden stond ik bij de Kamer van Koophandel om mij in te laten schrijven als eigenaresse van Leerkanjer. Net zoals ik met mijn leerlingen doelen stel tijdens de bijles, had ik voor mezelf ook een doel bepaald.

We zijn 1 jaar verder en gezien mijn tijdelijke wachtlijst, heb ik mijn doel ruimschoots gehaald! WOW! Met dank aan alle lieve leerkanjers, hun ouders, maar ook degene die mijn berichten lezen en delen. Hopelijk mag ik jullie de komende tijd nog vaak begroeten!

Ondanks de vakantie ben ik weer heerlijk bezig met de voorbereidingen voor de bijlessen die volgende week weer verder gaan. Maar vandaag is er ook even tijd voor taart….dat is mijn beloning voor het behaalde doel en past ook prima bij een feestje

1jaar

 

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.